Levering

Du har følgende valgmuligheder, når du skal vælge, hvilken leveringsmetode du ønsker. Prisen afhænger af, hvilken leveringsmetode du benytter dig af. Leveringstiden er den samme uanset, hvilken leveringsmetode du vælger. 95% af vores kunder modtager pakken dagen efter de har bestilt, såfremt der er bestilt inden kl. 14.00.

Ved køb for over. 499 kr – GRATIS LEVERING til GLS/Dao Pakkeshop eller GLS til firmaadresse

Pakkeshop/Udleveringssted/Postbutik:

  • 39 kr Dao
  • 35 kr GLS

Levering til privatadresse:

  • 39 kr Dao
  • 49 kr GLS

Levering til firmadresse:

  • 35 kr GLS

Trackingnummer

Når din ordre er pakket, så vil du modtage en mail fra os med bekræftelse på, at din ordre nu er pakket og klar til afsendelse. I denne mail vil du også modtage et trackingnummer, så du hele tiden kan følge din pakke. Hvis du har valgt afhentning i “Pakkeshop/Udleveringssted”, så vil du modtage direkte besked fra GLS eller DAO , når din pakke ligger klar til afhentning.

 

Returnering

Skulle du komme i en situation hvor du måtte ønske at returnere en vare, så kan du her læse om hvordan det foregår.

Kontakt os

Send en mail til os på info@balar.dk eller fang os på chatten. Oplys derefter dit navn og ordrenummer og at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Send pakken retur til

Balar c/o BORN Nordic ApS
Landbrugsvej 10L
5260 Odense
ATT: Fortryd “Ordrenummer”

Betaling af returfragt

Når du fortryder dit køb, så skal du selv dække omkostningerne til at sende pakken retur. Vi anbefaler, at du sender den retur som pakke med GLS eller Post Danmark.

Risikoen ved en returforsendelse

Du bærer risikoen ved returnering af produktet. Send derfor altid pakken retur med GLS eller Post Nord som en pakke og ikke et brev. Når du sender den retur som pakke får du altid et trackingnummer, så du kan spore pakken og samtidig kan søge erstatning overfor GLS og Post Danmark, hvis pakken forsvinder eller går i stykker under transport.

14 dages fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra, at du modtager din pakke. Det er vigtigt, at du senest 14 dage efter modtagelse af pakken kontakter os og gør opmærksom på, at du ønsker at fortryde købet. Produktet skal derefter hurtigst muligst sendes retur til os.

Produktet sendes retur i original emballage

Det er vigtigt, at du sendes produktet tilbage i original emballage samt alle originale dele, der fulgte med. Hvis produktet ikke sendes retur i original emballage, hvis noget mangler, eller hvis noget er ødelagt, så vil denne værdiforringelse bliver modregnet i krediteringen.

Refundering

Beløbet tilbagebetales til det betalingskort, der er benyttet ved købet. Fra vi modtager produktet retur og til vi krediterer pengene går der normalt 1-3 hverdage. Normalt tager det 1-2 hverdage fra vi krediterer pengene til, at de vil fremgå på din konto igen. Har du ikke modtaget pengene retur inden for 7 hverdage, så kontakt os venligst.